Het programma installeren

Kaspersky heeft een speciale versie van het programma gemaakt voor inwoners van de Amerikaanse staat Californië. Als u een inwoner bent van de Amerikaanse staat Californië, moet u deze versie van het programma downloaden en installeren.

Kaspersky VPN Secure Connection wordt afzonderlijk geïnstalleerd of als onderdeel van Kaspersky Plus of Kaspersky Premium.

Als u Kaspersky VPN Secure Connection installeert als onderdeel van Kaspersky Plus of Kaspersky Premium, hoeft u geen extra acties te ondernemen. Het programma wordt automatisch op uw computer geïnstalleerd.

Als u Kaspersky VPN Secure Connection apart installeert, gebeurt de installatie via een wizard.

De wizard bestaat uit een aantal pagina's (stappen) waarin u kunt navigeren door op de knoppen Vorige en Volgende te klikken. Klik op de knop Gereed om de wizard af te sluiten wanneer deze is voltooid. Als u de wizard wilt stoppen bij een willekeurige stap van de installatie, sluit u het venster van de wizard.

Het aantal stappen en de reeks stappen van de installatiewizard hangen af van de regio waarin u het programma installeert. In sommige versies van het programma vraagt de wizard u om aanvullende overeenkomsten te accepteren over hoe uw persoonlijke gegevens worden verwerkt.

Kaspersky VPN Secure Connection installeren vanuit Kaspersky Plus of Kaspersky Premium

Kaspersky VPN Secure Connection kan een .ovpn-bestand genereren voor gebruik met OpenVPN-clients. OpenVPN-clients zijn ingebouwd of kunnen worden geïnstalleerd op verschillende apparaten, waaronder routers, Android TV en op een breed scala aan besturingssystemen, waaronder Windows, Android, iOS, MacOS en Linux. Voor meer details, Zie Een verbinding instellen via OpenVPN.

In deze sectie

Stap 1. Zoeken naar een nieuwere versie van het programma

Stap 2. Installatie van het programma starten

Stap 3. Gebruiksrechtovereenkomst lezen

Stap 4. Kaspersky Security Network-verklaring

Stap 5. Installatie

Stap 6. Installatie voltooien

Programma installeren vanaf de opdrachtprompt